Tältä sivulta löydät useimmin kysyttyjä kysymyksiä. Jos et löydä kysymykseen vastausta niin laita meille viestiä me vastaamme mielellämme.

Mihin sivuston hinnoittelu perustuu?

Hinnat on ilmoitettu sivuillamme ilman arvonlisäveroa. Tuotteiden yksikköhinnat perustuvat tietylle määrälle tuotteita. Tilaamalla suuren määrän tuotteita yksikköhinta on matalampi. Pyydä haluamastasi tuotteesta tarjous niin annamme sinulle tarkan hinnan.

Miten tuotteiden merkkaus tehdään?

Tuotteisiin voidaan tehdä merkkaus painattamalla, brodeeraamalla tai kaivertamalla. Merkkaustapa katsotaan tuotekohtaisesti. Kaikki merkkaustavat eivät sovi jokaiseen tuotteeseen. 

Voinko tulla kokeilemaan ja tutustumaan tuotteisiin?

Voit tulla tutustumaan ja kokeilemaan tuotteita pk-seudulla showroomeihimme. Ota meihin yhteyttä ja kerro meille minkälaisista tuotteista olet kiinnostunut sekä sovitaan tarkempi aika!

Voitteko lähettää testikappaleita tai eri vaatekokoja testaukseen?

Suuremmissa tilauksissa voimme lähettää testikappaleita. Ota meihin yhteyttä ja kerro mistä tuotteesta olet kiinnostunut tai mistä tuotteesta haluaisit eri kokoja. 

Mikä on tuotteiden minimitilausmäärä?

Tuotteiden minimitilausmäärä on tuotekohtainen ja se on ilmoitettu tuotesivulla. Esimerkiksi jakotuotteissa minimimäärä on yleisesti noin 50-100 kpl, kun taas paidoissa ja huppareissa minimimäärä on noin 10 kappaletta. Minimimäärä on määritetty siksi, koska matalaa määrää tuotteita ei ole järkevää painattaa. Jos sinua mietityttää tuotteen minimimäärä niin kysy meiltä lisää!

Onko koko tuotevalikoima sivuillanne?

Tuotevalikoimassamme on tuhansia tuotteita ja kaikki tuotteet eivät ole sivuillamme. Voit tutustua koko tuotevalikoimaan kuvastojemme kautta. Jos et löydä tiettyä haluamaasi tuotetta niin ota meihin yhteyttä. Me etsimme yhteistyökumppaneidemme kautta tuotteen sinulle. 

Millaisessa muodossa painatusmateriaali tai logo pitää lähettää?

Painatusmateriaali pitää lähettäää vektoroituna tiedostona, pdf-, eps-, ai- tms. muodossa. Jos et ole varma tiedoston muodoista niin ota meihin yhteyttä.

Miten logon tai painatusmateriaalien värit määritellään?

Värit muodostuvat Pantone eli PMS-värikoodien mukaan. Asiakas voi lähettää meille värikoodit tai me voimme määrittää ja hyväksyttää ne asiakkaalle. Yleisesti saamme hyvin poimittua värikoodit asiakkaan painomateriaalien pohjalta. 

Mikä on tuotteiden toimitusaika?

Tuotteiden toimitusaika perustuu tilattuun tuotemäärään. Jos tilaus on esimerkiksi 20 000 kangaskassia niin niiden painatus kestää kauemmin verrattuna tilaukseen jossa on 100 kangaskassia. Ilmoitamme toimitusajan tarjouspyynnön yhteydessä. Yleisesti toimitusaika on noin 1-5 viikkoa. 

Mikä on teidän maksuehto?

Maksuehtomme on 14 päivää tai muu sovittu pidempi aika.

Heräsikö sinulle muita kysymyksiä mieleen?

Kysy meiltä rohkeasti lisää me vastaamme mielellämme!