Kupit ja mukit omalla logolla tai painatuksella

Valikoimastamme löydät paljon erilaisia mukeja, joihin voidaan tehd painatus yrityksen logolla tai tekstillä. Usein yritykset painattavat mukeja logolla, sillä ne sopivt hyvin mm. toimistoihin, kokoushuoneisiin ja yrityksen työntekijöiden käyttöön. Mukit omalla painatuksella tekevät yrityksestä myös ammattimaisen ja luotettavan. 

Valitse alapuolelta mieleesi paras muki, kerromme meille kappale määrä ja me annamme sinulle tarjouksen!

Mukit painatuksella ja logolla tehostavat brändin tunnettavuutta

Painatetut mukit tehostavat myös yrityksen brändin tunnettavuutta. Kun mukeja käytetään esimerkiksi toimistolla niin myös asiakkaat käyttävät mukeja ja yrityksen brändi jää entistä paremmin mieleen. Mukeja voidaan antaa myös lahjaksi, jolloin yrityksen brändi on entistä useammin esillä. Usein mukia käytetään kahvitteluun muiden ihmisten kanssa, jolloin lahjaksi annetun mukin painatus näkyy vielä useammalle. Nykypäivänä sosiaalinen media on suuressa osassa työntekijöiden arkea ja moni ottaa usein kuvan esimerkiksi instagram storyyn kahvitteluhetkestä. Tällöin jos mukissa on logo niin yritys saa jälleen näkyvyyttä ja yrityksen brändi tulee tunnetummaksi.

Keramiikkimuki vai posliinimuki?

Usein asiakkaat kyselevät meiltä kumpi muki heidän pitäisi valita, posliinimuki vai keramiikkamuki? 

Keramiikkamukit ovat valmistettu savivalmisteisista materiaaleista ja mukit ovat käyneet materiaalille tarkoitetussa uunissa. Keramiikka materiaali on alunperin ruskea, mutta materiaalia voidaan värjätä, jolloin saadaan useita eri värisiä mukeja.

Posliinimukit valmistetaan polltamalla maasälpä materiaalia. Posliinimukien alkuperäinen materiaali on valkoiinen, mutta myös tätä materiaalia voidaan aina värjätä. 

Materiaaleilla ei ole suuria eroja, mutta posliini on hieman kestävämpää verrattuna posliiniin.

Mihin painatus mukissa tehdään?

Mukin painatuksessa on kaksi vaihtoehtoa mihin se tehdään. Painatus voidaan tehdä juojaan päin tai ulospäin juojasta. Suosituin painatusmenetelmä on, että painatus tehdään juojaan päin, jolloin logo tai kuva on aina juojaan päin näkyvillä. 

Mukin ulkosyrjälle tehty painatus on myös yleinen. Painatus tehdään usein sen vuoksi, että yritys pitää paljon verkkotapaamisia, jolloin mukin logo näkyy kameralle.

Voit myös tilata molemmat vaihtoehdot, jolloin saat painatuksesta maksimaalisen hyödyn markkinoinnillisesti. Tutustu mukeihin ja pyydä tarjous!

 

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi