Liikelahjat omalla logolla tai painatuksella

Tilaa valikoimastamme liikelahjat omalla logolla tai painatuksella. Tuotevalikoimamme on valittu huolella ja se sisältää vain laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita. Valikoimastamme löydät mm. lahjasetit, lahjakortit, kauluspaidat, torkkupeitot, juomapullot, kassit ja sateenvarjot. Liikelahjojen antaminen on varma tapa jäädä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden mieleen. Liikelahjat myös kasvattavat yrityksesi bränditietoisuutta ja se on kustannustehokas markkinointikeino.

Vinkkejä liikelahjan valintaan

Ennen liikelahjan valintaa on huomioitava muutamia tärkeitä asioita. Nämä ovat seuraavat:

  1. Kuka on liikelahjan vastaanottaja?
  2. Millaisessa tilanteessa liikelahjaa käytetään?
  3. Millainen viesti liikelahjalla halutaan välittää?
  4. Miten vastaanottaja saa liikelahjan?
  5. Tehdäänkö liikelahjaan painatus omalla logolla?

Tutustu valikoimaan alapuolelta!

Mitä kaikkea liikelahjan valinnassa on mietittävä

Liikelahjaa valitsiessa on mietittävä, että sopiiko liikelahja omalle kohderyhmälle. Näin varmistetaan, että he varmasti myös käyttävät liikelahjaa. On myös mietittävä millaisessa tilanteessa liikelahjaa käytetään ja sopiiko tämä tilanne yrityksesi arvoihin ja brändimielikuvaan.

Liikelahjoilla halutaan myös yleensä antaa jokin tietty viesti. Esimerkiksi käytännöllisellä, hauskalla tai rennolla liikelahjalla voidaan herättää positiivisia tunteita, jotka yhdistetään yritykseesi. On tärkeää miettiä myös miten vastaanottaja saa liikelahjan. Toimitetaanko se postilla vai annetaanko se kasvotusten. Viimeiseksi on miettittävä, että halutaanko liikelahja tilata yrityksen omalla logolla, tekstillä tai muulla painatuksella. 

Parhaimmat liikelahjat ovat käytännöllisiä ja tarpeellisia

Liikelahjoja annetaan yritysmaailmassa nykypäivänä vähemmän, jonka vuoksi niiden merkitys on korostunut. Tämä tarkoittaa, sitä että antamalla liikelahjoja yrityksesi muistetaan varmasti. Liikelahjojen antamisella on myös liikesuhteisiin positiivinen ja kauaskantoinen vaikutus. Antamalla liikelahjoja pidät huolen, että seuraavan kerran kun tehdään ostopäätöksiä sinun yrityksesi muistetaan varmasti.

 

Liikelahjojen valinta ei ole kuitenkaan helppoa. Liikelahjojen on erottauduttava massasta ja sen on myös oltava sopiva yrityksen brändiin. Meidän kauttamme saat liikelahjoihin painatuksen omalla logolla tai haluamallasi tunnisteella. Liikelahjan on oltava myös vastaanottajalle mieluisa ja tarpeellinen. Liikelahjan antamisen ideasta saadaan kaikki irti, kun liikelahja on oikeasti hyödyllinen.

Me autamme sinua löytämään parhaimmat liikelahjat yrityksellesi. Jos sinulle herää kysymyksiä, niin ota meihin yhteyttä. Me autamme mielellämme sopivan liikelahjan valitsemisessa. 

Miten liikelahjojen tilaaminen meiltä onnistuu?

Liikelahjojen tilaaminen on meiltä helppoa. Täytä vain tuotesivulla tai alapuolella oleva lomake ja annamme sinulle tarjouksen. Saat tarjouksen nopeasti, jopa päivän sisällä. Tarjous sisältää tarkan hinnan ja tuotteiden arvioidun toimitusajan. Jos tuotteeseen tehdään painatus, niin ennen painatusta lähetämme sinulle digitaalisen vedoksen tuotteen painatuksesta oikeilla mittasuhteilla.  Vasta hyväksyntäsi jälkeen painatamme tuotteet.

Jos sinulle on kysymyksiä, halusit tietää lisää tai tehdä tilauksen nopeasti niin soita meille tai laita sähköpostia. 

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi