Kynät painatuksella tai omalla logolla

Kynät ovat Belentian suosituimpia tuotteita. Laajasta valikoimastamme löydät paljon erilaisia kyniä erilaisilla ominaisuuksilla, kuten mm. mainoskynät, designkynät, kosketusnäyttökynät, ekokynät, kynäsetit ja lyijykynät. Kyniin voidaan tehdä painatus yrityksen logolla tai tekstillä. Tutustu valikoimaan alapuolelta!

Vinkkejä kynien tilaamiseen omalla logolla tai painatuksella

Kyniä tilatessa on mietittävä kynien ominaisuuksia ja kohderyhmää, joiden käyttöön kynät tulevat. Kyniä valitsiessa on mietittävä mm. seuraavia asioita:

  • Kenen käyttöön kynät tulevat ( minkä tyylinen ammattiryhmä käyttää kyniä).
  • Minkä väriset mainoskynät sopivat yrityksen brändiin.
  • Millainen muste kyniin tulee.
  • Kynien hankinnan budjetti. (edulliset tai arvokkaammat designkynät)

Voit myös soittaa meille tai laittaa sähköpostia ja me autamme kynien valinnassa tai oikeanlaisen kynämällin etsimisessä.

Miksi mainoskynät ovat erinomainen markkinointitapa?

Kun kyniin tehdään painatus yrityksen logolla tai tekstillä niin yritys saa näkyvyyttä. Mainoskynät ovat edullisia, jolloin näkyvyyttä saadaan myös todella edulliseen hintaan. Kyniä voidaan käyttää toimistolla, asiakastapaamisissa tai kantaa mukana työmaalla. Kun kyniä käytetään niin yrityksen nimi jää muistiin ja tämä lisää yrityksen tunnettavuutta. Kyniin voidaan myös painattaa esimerkiksi yhteystiedot jolloin kontakti on helppo ottaa. Me autamme sinua kynien painatuksen suunnittelussa.

Mainoskynien jakaminen tapahtumissa ja messuilla

Kynät omalla painatuksella ovat erinomainen jakotuote juurikin messuilla ja tapahtumissa. Messuilla ja tapahtumissa keskustellaan nykyisten ja mahdollisten asiakkaiden kanssa. Tämä on myös erinomainen kohtaaminen jossa voidaan antaa mainoskynä esimerkiksi esitteiden ja mainoskarkkien yhteydessä. Tällöin kynä tulee asiakkaalle mukaan ja kun kynää käytetään esimerkiksi toimistolla tai kotona niin yritys muistuttaa olemassa olostaan. Tällöin yrityksen tunnettavuus kasvaa ja ostotarpeen herätessä mahdollisuus yrityksen kontaktointiin kasvaa.

Kynien tilaaminen ja usein kysyttyjä kysymyksiä

Kynän musteen valinta

Kynän mallista riippuen musteen väri voidaan myös valita.

Mihin painatus tulee?

Painatus tehdää yleisesti kynän runkoon. Logon ja tekstin koosta riippuen painatus voidaan tehdä myös lähes minne vain. Ota yhteyttä ja me kerromme lisää.

Mistä tiedän, että kynän painatuksesta tulee tyylikäs?

Ennen painatusta lähetämme sinulle digitaalisen vedoksen kynästä sinun painatuksellasi. Vasta tämän jälkeen painatamme kynät. Tarvittaessa me autamme myös kynän painatuksen suunnittelussa. 

Jos sinulle heräsi kysymyksiä niin laita meille sähköpostia tai soita. Meiltä saat  juuri teidän yrityksen tai yhdistyksen näköiset kynät.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi