Mainoslahjat/giveawayt omalla painatuksella tai logolla

Mainoslahjat ja jakotuotteet ovat hyvä tapa mainostaa yritystä. Mainoslahjan on tärkeää olla hyödyllinen ja kun tuotteeseen painetaan yrityksen logo tai slogan, niin lahjan saaja muistaa yrityksen positiivisessa valossa. Seuraavan kerran kun lahjan saaja tekee ostopäätöstä, niin mainoslahjan antaja on varmasti mielessä. Mainoslahjoja jaetaan yleisesti tapahtumissa ja erilaisilla messuilla. 

Millainen on hyvä mainoslahja?

Mainoslahjoja omalla logolla tai painatuksella voi antaa potentiaaliselle asiakaskohderyhmälle ja nykyisille asiakkaille. Mainoslahjan on oltava hyödyllinen ja kohderyhmää miellyttävä. Tämän vuoksi mainoslahjat on valittava huolella. Alapuolella vinkit mainoslahjan valintaan:

  1. Mainoslahjan on oltava käytännöllinen.
  2. Mainoslahjan pitää olla muistettava ja herättää positiivisia tunteita.
  3. Mainoslahjaan pitää saada painatettua oma logo, mainoslause tai yrityksen slogan.

Omilla mainoslahjoilla tehostat yrityksesi markkinointia

Tuotteiden painattaminen omalla logolla tai mainoslauseella myös tehostavat yrityksesi näkyvyyttä ja tunnettavuutta. Tutkimusten mukaan lähes 70% muistavat yrityksen, jolta he ovat saaneet mainoslahjan. Tämä ei ole lainkaan ihme, sillä ihmiset pitävät maksuttomista käytännöllisistä lahjoista. Kun mainoslahja on käytännöllinen sitä käytetään pitkään ja useita kertoja.

On tärkeää, että mainoslahjassa on yrityksen logo tai muu painatus, sillä tällöin myös muut ihmiset näkevät painatuksen tätä kautta yritys saa näkyvyyttä. Mainoslahja omalla painatuksella tai logolla onkin erinomainen edullinen markkinointitapa.  

Jos sinulla herää kysymyksiä tai haluat tehdä heti tilauksen voit myös soittaa meille.

 

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi