Seuravaatteet omalla painatuksella tai logolla

Valikoimastamme löydät paljon erilaisia seuravaatteita joihin voidaan tehdä painatus esimerkiksi seuran logolla tai tekstillä. Takeissa, paidoissa ja housuissa on paljon tilaa, jolloin niihin voidaan painattaa seuran logon lisäksi myös yhteistyökumppaneiden logoja tai tekstejä. Valikoimastamme voit tilata helposti esimerkiksi  t-paidat, hupparit, housut, pipot ja takit. Tutustu valikoimaan alapuolelta!

Laadukkaat seuravaatteet laajasta valikoimastamme

On tärkeää, että esimerkiksi urheiluseuroilla on samanlaiset vaatteet, jolloin jäsenet kokevat yhteenkuuluvuuden tunnetta ja heidät tunnistetaan. Seuravaatteita käytetään yleisesti seuran tapahtumissa ja harjoituksissa. On tärkeää myös yhteistyökumppaneiden näkökannasta, että pukeudutaan samanlaisiin vaatteisiin.

 Meiltä myös Craft seuravaatteet

Olemme pitkään toimineet yhteistyössa Craftin kanssa, jolloin valikoimastamme löytyy laaja valikoiman Craftin vaatteita, jotka sopivat täydellisesti seuroille ja yrityksille. Craftin vaatteet ovat innovatiivisia ja teknisiä vaatteita, jolloin ne sopivat loistavasti urheiluun. Craftin seuravaatteet ovat myös joustavia ja ergonomisia, jolloin niitä on erittäin mukava käyttää. Meiltä saat Craftin vaatteita naisille, miehille ja lapsillekin.

Voinko kokeilla vaatteita etukäteen ja voinko tilata useita eri kokoja?

Seuratilauksissa voimme lähettää testikappaleita eri kokoina. Tällöin seura voi kokeilla eri kokoja ennen tilaamista. Voit myös tulla tutustumaan ja kokeilemaan vaatteita pk-seudulla showroomimme.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi