T-Paidat painatuksella tai omalla logolla

T-paidat omalla painatuksella tai logolla sopivat moneen erilaiseen tarkoitukseen. T-paidoissa on paljon painatus tilaa ja tämän vuoksi niihin voidaan tehdä isokin painatus. T-paidoilla on monta erilaista käyttötarkoitusta:

  • T-paitoja voidaan käyttää työvaatteina tai asiakaspalvelutyössä esimerkiksi tapahtumissa ja messuilla.
  • T-paidat sopivat hyvin myös mainoslahjaksi.
  • T-paitoja voidaan käyttää vapaa-ajalla tai urheillessa.
  • Yhdistykset, seurat ja järjestöt voivat käyttää painatettuja t-paitoja. 

T-paidat omalla logolla tekevät yrityksestä ammattimaisen

Kun yrityksella on työvaatteet, joissa on yrityksen logo tai muu yritys painatus, niin tämä tekee yrityksestä ammattimaisen ja ihmiset tunnistavat työntekijät osaksi yritystä. Ensivaikutelma on ammattimainen ja tämä herättää luottamusta. Luottamus on tärkeä osa liiketoimintaa ja tällä on suuri vaikutus myyntiin.  Yrityksen brändi ja tunnettavuus myös kasvavat, kun yrityksen työntekijät käyttävät t-paitoja sillä kymmenet tai sadat ihmiset näkevät kun liikutaan työympäristöissä ja työtauoilla.

T-paidat omalla logolla

Valikoimamme sisältää edullisia ja laadukkaita t-paitoja, joissa on hinta ja laatu kohdallaan. T-paitoihin voidaan tehdä silkkipainatus tai brodeeraus mallin ja asiakkaiden toiveiden mukaan. Brodeerauksella painatettavasta logosta tai tekstistä saadaan ikään kuin kolmiulotteinen. Painatus voidaan tehdä T-paidassa eteen tai taakse ja se voi olla lähes minkä kokoinen tahansa. Tärkeintä on, että logo tai teksti näkyy hyvin.

T-paitojen tilaaminen

T-paitojen tilaamisessa herää usein kysymyksiä ja olemme vastanneet niihin alapuolella.

Useiden kokojen tilaaminen

T-paitoja voi tilata samalla tilauksella useita eri kokoja. Suuremmissa tilauksissa voimme lähettää testi kappaleita, jolloin yrityksessä voidaan kokeilla eri kokoja. Pk-seudulla voit tulla myös tutustumaan t-paitoihin meidän showroomeihimme.

Miten tiedän, että logo tai muu painatus näyttää hyvälle t-paidassa?

Ennenkuin painatamme t-paidat niin lähetämme sinulle digitaalisen vedoksen painatuksesta. Hyväksyntäsi jälkeen painatamme t-paidat ja lähetämme ne sinulle.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi