Tuubihuivi eli putkihuivi omalla painatuksella tai logolla

Tuubihuivi eli putkihuivi on erittäin suosittu mainoslahja, sillä ne ovat edullisia ja käytännöllisiä. Putkihuiveihin voidaan tehdä tyylikäs painatus yrityksen logolla tai muulla merkinnällä. Putkihuiveilla on myös useita erilaisia käyttötarkoituksia ja niitä voi käyttää esimerkiksi 

  • Kypärähuppuna tai pipona.
  • Kasvojen ja kaulan suojaimena 
  • Pantana tai vaikka päähineenä. 

Tuubihuivit sopivat kaikille

Tuubihuivilla luodaan yhteneväisyyttä ja se on edullinen asuste koko tiimille. Putkihuivit sopivatkin esimerkiksi:

  • Yritysten henkilökunnalle
  • Seuroille, yhdistyksille ja kerhoille.
  • Kouluille ja opiskelijajärjestöille.

Kun putkihuivin tehdään painatus yrityksen logolla tai muulla painatuksella, niin yrityksen brändi saa näkyvyyttä ja tämä tehostaa yrityksen tunnettavuutta.  Tutustu valikoimaan alapuolelta!

Tuubihuivien painatus

Huivien painatus tehdään täysipainatuksena. Putkihuivissa voi useita eri värejä ja huivi voi olla esimerkiksi raidallinen tai monivärinen. Huivissa on hyvä olla kuitenkin voimakas kontrasti, jolloin painatus erottuu hyvin. Pohjaväri voi olla esimerkiksi tumma ja painatus vaalea tai toisinpäin. Huivia on usein käytössä rullalla, jolloin isot painatukset eivät näy hyvin. Tämän vuoksi tuubihuivissa voi olla esimerkiksi useampi yrityksen logo, mainoskuva tai teksti. Me autamme mielellämme huivin värien valinnassa ja suunnittelussa. Suunnittelupalvelumme on maksuton. 

Suosituimpia tuubihuivien painatuksia ovat mm. yksiväriset huivit yrityksen logolla ja moniväriset huivit, joissa on muotoja ja kuvioita. Myös itse suunnitellut visuaaliset tuubihuivit ovat suosittuja. 

Putkihuivi markkinoinnin välineenä

Putkihuivi on myös tehokas markkinoinnin keino, sillä se erittäin hyvä mainoslahja. Putkihuiveja voidaan antaa esimerkiksi yrityksen henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille tai asiakkaille. Putkihuivi on erittäin kevyt ja edullinen, jolloin sen voi myös antaa jakolahjana esimerkiksi verkkokauppa tilauksen yhteydessä. 

Kun lahjan saaja käyttää tuubihuivia, niin se herättää positiivisia tunteita yritystä kohtaan. Seuraavan kerran, kun tehdään ostopäätöksiä niin yritys on varmasti mielessä. Painatus tai yrityksen logo saa myös näkyvyyttä, sillä usein huivia käytetään näkyvästi, kuten esimerkiksi kaulahuivina. Varsinkin, kun huivista tehdään tyylikäs niin se herättää huomiota.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi