Olemme uudistaneet verkkosivuijamme ja tehneet niistä entistä käytännöllisempiä, jolloin tuotteiden selaaminen ja tarjouspyyntöjen pyytäminen on entistä helpompaa.  Lisäksi sivumme ovat saaneet uuden visuaalisen ilmeen.

Tuotekategoriat. Sivuillamme on 76 kategoriaa ja satoja tuotteita. Lisäämme jatkuvasti lisää tuotteita sivuillemme. 

Kuvastot. Kuvastot sivuilta löydät yhteistyökumppaneidemme kuvastot. Kuvastoista löydät suuren valikoiman erilaisia liikelahjoja ja tekstiilejä, joihin voidaan tehdä oma painatus. Kuvastoista löydät todella paljon tuotteita ja kaikki tuotteet ovat valikoimassamme vaikka ne eivät olisi tuotteina sivuillamme. Kysy siis rohkeasti lisää ja pyydä haluamastasi tuotteesta tarjous!

Kampanjat. Sivulta löydät sesonki ja ajankohtaiset kampanjatuotteet. Päivitämme kampanjatuotteita sesonkikohtaisesti. 

Tietoa meistä. Tältä sivulta löydät tietoa arvoistamme, palvelu periaatteistamme ja tiimistämme.

Ajankohtaista. Tälle sivulle päivitämme ajankohtaista tietoa toiminnastamme sekä kerromme erilaisia vinkkejä liikelahjojen ja mainoslahjojen valintaan.

FAQ – Usein kysytyt kysymykset.  Sivulle olemme keränneet useimmin kysyttyjä kysymyksiä tilaamiseen, painatukseen ja liikelahjoihin liittyen.

Suunnittelu ja painatusmenetelmät.  Sivulta löydät tietoa suunnittelu ja räätälöinti palvelustamme sekä painatusmentelmistä.

Tuotemerkit. Sivulta löydät edustamiamme tuotemerkkejä.

Tilaus ja toimitusehdot. Sivulta lödät tietoa tilaamisesta ja toimitusehdoista. 

Tutustu rauhassa sivuihimme ja jos sinulle herää kysymyksiä niin ota meihin yhteyttä!