Termospullot ja termosmukit omalla painatuksella tai logolla

Termospulloissa ja termosmukeissa juotavien lämpötila saadaan pidettyä kylmänä tai kuumana mahdollisimman pitkään. Ne ovat myös erittäin hyviä ja toivottuja liikelahjoja, joita voidaan antaa lahjaksi esimerkiksi työntekijöille, asiakkailla tai yhteistyökumppaneille. Termospulloihin ja termosmukeihin voidaan tehdä painatus yrityksen omalla logolla, tekstillä tai muulla halutulla painatuksella. Tutustu valkoimaan alapuolelta!

Omalla painatuksella tehosta brändisi näkyvyyttä

Kun termoksiin tehdään tyylikäs oma painatus ja lahjan saaja käyttää pulloa, niin yrityksesi saa näkyvyyttä. Kun esimerkiksi asiakkaasi tai yrityksen työntekijät  ottavat termospullon mukaan urheilutapahtumiin tai toimistolle, niin yrityksesi logo tai muu merkintä on jatkuvasti näkyvissä. Tällöin jopa kymmenet ihmiset näkevät termospullon ja yrityksesi brändin tunnettavuus kasvaa. Seuraavan kerran, kun tehdään ostopäätöksiä yrityksesi toimialalta niin yritys on varmasti mielessä.

Termospullojen ja mukien painatus

Termoksissa on erittäin laaja pinta-ala, jonka vuoksi  siihen voidaan painattaa suurikin merkintä, kuten esimerkiksi logo, teksti tai muu haluttu painatus. Termoksiin voidaan tehdä laserkaiverrus tai logopainatus. Painatuksella pystytään tekemään erittäin tarkkojakin yksityiskohtia. Laserkaiverruksella tuotteeseen ei saada värejä, mutta lopputulos on erittäin hieno.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi