Collegepaidat ja pitkähihaiset paidat logolla / painatuksella

Valikoimastamme löydät paljon erilaisia collegepaitoja ja pitkähihaisia paitoja, joihin voidaan tehdä painatus yrityksen logolla, tekstillä tai kuvalla. Painatetuilla collegepaidoilla on monta erilaista tarkoitusta ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi:

  • Arjessa työvaatteena
  • messuilla tai tapahtumissa 
  • Seurat, kerhot ja yhdistykset voivat tilata paitoja jäsenilleen.

Collegepaidat logolla näyttävät ja tuntuvat hyvälle

Pitkähihaiset paidat ja collegepaidat näyttävät ja tuntuvat päällä hyvälle. Niitä voi käyttää työajan lisäksi myös vapaa-ajalla ja seuratoiminnan ajan ulkopuolella. Kun seura tai yritys tilaa paitoja niin tämä luo yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä. Tyylikkään paidan voi antaa lahjaksi myös asiakkaille tai yhteistyökumppaneille. Tutustu valikoimaan alapuoellta!

Paidat yrityksen logolla kasvattavat brändiä

Kun yritys tilaa paidat yrityksen logolla tai muulla merkkauksella niin yrityksen brändi saa näkyvyyttä, kun paitoja käytetään. Monet potentiaaliset asiakkaat näkevät paidassa yrityksen logon, kun liikutaan töissä, työtauoilla ja vapaa-ajalla. Paitoihin voidaan painattaa myös yhteystiedot tai mieleenpainuva slogan. Yrityksen työntekijät vaikuttavat asiakkaiden ja yhteityökumppaneiden silmissä myös vakuuttavammalle, kun he käyttävät virallisia työvaatteita.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi