kotimaiset liikelahjat ja design-tuotteet

Valitse kotimainen liikelahja, kun haluat viestittää kotimaisuutta ja vastuullisuutta. Kun et ole varma, mikä liikelahja olisi asiakkaille tai yhteistyökumppaneille sopiva niin kotimainen liikelahja tai design-tuote ovat aina varma valinta. Tuotteet ovat valmistettu Suomessa ja tämän vuoksi ne sopivatkin erinomaisesti myös ulkomaalaisille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Kotimaisilla liikelahjoilla tuet kotimaista yrittäjyyttä ja esittelet suomalaista osaamista sekä ilahdutat saajaa omaperäisellä lahjalla.

Kotimaiset yrityslahjat omalla logolla tai painatuksella

Meiltä voit tilata kotimaiset yrityslahjat ja design-tuotteet omalla logolla tai painatuksella. Kun liikelahjassa on yrityksen logo, niin yritys muistetaan ja tuotteen käyttötilanteissa yrityksen brändistä saadaan positiivinen mielikuva. Valikoimastamme löydät valmiita tuotesettejä sekä myös ajattomia klassikkolahjoja.

Miten kotimaisten liikelahjojen tilaaminen onnistuu?

Kotimaisten liikelahjojen ja design-tuotteiden tilaaminen onnistuu täyttämällä alapuolella tai tuotesivuilla oleva lomake. Olemme sinuun pian yhteydessä ja annamme sinulle tarjouksen. Voit myös soittaa meille tai laittaa sähköpostia. 

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi