Lippalakit – Lippis omalla logolla tai painatuksella

Etsitkö tyylikästä lippistä, johon voidaan tehdä painatus seuran tai yrityksen logolla tai muulla painatuksella? Meiltä saat lippalakit juuri sellaisella painatuksella, kun haluat. Tutustu valikoimaan alapuolelta!

Mainoslippikset kasvattavat brändiäsi ja ovat pidetty mainoslahja

Lippalakkeja tarvitaan aina ja tämän vuoksi se on hyvä mainoslahja. Logolla tai tekstillä painatetun lippiksen voi antaa lahjaksi esimerkiksi asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai yrityksen omille työntekijöille. Niitä voidaan myös jakaa myös potentiaaliselle asiakaskohderyhmälle esimerkiksi messuilla tai tapahtumissa. Samalla, kun lippistä käytetään niin yrityksen brändi saa näkyvyyttä. Mainoslippiksen saajalle jää yrityksestä varmasti positiiivnen mielikuva ja haluaa asioida tulevaisuudessa yrityksen kanssa.

Lippalakit painatuksella tai brodeerauksella

Lippalakkeihin voidaan tehdä painatus, jolloin tekniikkana käytetään silkkipainatusta tai lämpösiirtoa. Lippikseen voidaan tehdä myös brodeeraus, jolloin logo tai teksti toteutetaan kohokuvioisena. Brodeerauksessa lippalakin kuvio näyttää ikään kuin kolmiulotteiselta. Meidän kauttamme saat juuri sellaisen painatuksen, kun haluat. Ennen painatusta lähetämme aina digitaalisen vedoksen lippalakeista sinun painatuksellasi ja vasta hyväksyntäsi jälkeen painatamme lippikset.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi