Kangaskassit painatuksella tai yrityksen logolla

Meiltä voit tilata kangaskasseja omalla painatuksella, joka voi olla esimerkiksi logo, teksti tai kuva. Valikoimastamme löydät mm. kangaskassit ja puuvillakassit. Kangaskassit sopivat hyvin esimerkiksi ostoskassiksi, vapaa-ajan kassiksi tai rantakassiksi. Käyttötarkoituksia on useita kangaskassin käytännöllisyyden vuoksi. Tutustu valikoimaan alapuolelta!

Kangaskassit omalla painatuksella – Tehokas keino markkinoida yritystä

Kangaskassit yrityksen omalla logolla on erittäin hyvä mainoslahja ja keino markkinoida yritystä.  Kun kangaskasseihin tehdään painatus yrityksen logolla, kuvalla tai tekstillä ja kassia käytetään niin  monet silmäparit näkevät painatuksen. Tällöin myös yrityksen tunnettavuus ja brändi kasvavat. Kangaskassiin voidaan tehdä logon lisäksi myös yrityksen sloganin tai yhteystietojen painatus. Ota meihin yhteyttä ja tehdään yhdessä juuri teidän yrityksen tai yhdistykselle sopivat brändätyt kangaskassit!

Kangaskassit mainoslahjana

Kangaskassit ovat erinomaisia mainoslahjoja ja liikelahjoja, sillä ne ovat edullisia ja niitä voidaan jakaa esimerkiksi:

  • Messuilla ja tapahtumissa.
  • Toimistolla työntekijöille ja asiakkaille.
  • Antaa lahjaksi esimerkiksi ostosten yhteydessä.

Kangaskassit ovat kestäviä ja kun niihin tehdään oma painatus niin niistä saadaan tyylikkäitä ja yrityksen näköisiä. Tällöin ihmiset myös käyttävät niitä ja yrityksen logo tai slogan tulee varmasti huomatuksi.

Kangaskassien materiaalit

Puuvilla on yksi suosituimpia materiaaleja kangaskassien painatuksessa. Puuvilla on erittäin kestävää ja joustavaa, jolloin jos kassi tulee likaiseksi se on myös helppo pestä pesukoneessa. 

Kuitukangas on erittäin edullista ja se on myös ympäristöystävällistä. Kuitukangas tuntuu ikään kuin sitkeältä paperilta. Kuitukangaskassi on valintasi jos haluat erittäin edullisia kasseja. Kuitukangaskassien käyttöikä ei ole yhtäpitkä kuin esimerkiksi kangaskassien tai laminoidun kuitukankaan. Kuitukangaskassien edullisuuten vuoksi ne ovatkin loistavia massajakotuotteita esimerkiksi messuilla tai tapahtumissa. 

Juutti on luonnollinen materiaali ja sopiikin kangaskassien materiaalien valinnaksi jos haluat täysin ekologisen kangaskassin. Juutin materiaali tuntuu hieman karhealta. Materiaalin vuoksi tähän on saatavissa vain yhden värin painatuksen.

Polyesteri on vahvaa ja kestävää materiaalia ja sopiikin kangaskassien materiaalien valinnaksi jos haluat, että kangaskassin käyttöikä on pitkä. Polyesteriin ei myös tartu lika yhtä helposti kuin muihin materiaaleihin. 

Kangaskassien tilaaminen painatuksella tai logolla

Kangaskassien tilaaminen onnistuu jättämällä haluamastasi tuotteesta tarjouspyyntö. Suuremmissa tilauksissa voimme myös lähettää mallikappaleen kangaskassista, jolloin voit tunnustella materiaalia. Me autamme myös kangaskassiin tulevan painatuksen suunnittelussa ja ennen painatusta lähetämme digitaalisen vedoksen kangaskassista sinun painatuksellasi. 

Jos sinulle heräsi kysymyksiä tai haluaisit tehdä suoraan tilauksen niin ota meihin yhteyttä. Me neuvomme mielellämme.

 

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi