Kauluspaidat painatuksella omalla logolla

Painatetuilla kauluspaidoilla yrityksen työntekijät ovat tyylikkäitä ja yhtenäisiä sekä tunnistetaan yrityksen edustajiksi. Kaapista löytyvä kauluspaita on aina varma valinta joko kokouksiin tai tavalliseen toimistotyöskentelyyn. Kauluspaidat sopivat myös esimerkiksi edustamaan messuille tai muuhun yrityksen edustustilaisuuteen. Kauluspaita vahvistaa myös yrityksen brändiä ja se on hyvä markkinointitapa. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman eri laatumerkkien kauluspaitoja. Katso tuotteet alapuolelta!

 Kauluspaidat logolla – Vinkkejä valintaan!

Meiltä voit tilata laajan valikoima erilaisia kauluspaitoja omalla logolla. Logo voidaan painattaa paidan rintaan, hihaan tai vaikka selkään. Kerrot meille vain vain mihin painatuksen haluat. Tärkeintä on, että yrityksen logo näkyy hyvin. 

Jos paidasta halutaan astetta tyylikkäämpi, niin kauluspaita voidaan brodeerata. Kauluspaitojen brodeerauksessa logo kirjoitetaan kankaaseen. Kauluspaitojen brodeeraus tekee logosta hieman visuaalisesti kolmiulotteisemman. 

Me autamme myös mielellämme kauluspaitojen suunnittelussa ja valinnassa.

 

Kauluspaitojen tilaaminen painatuksella omalla logolla

On tavallista, että kauluspaitojen tilaamisessa saattaa herätä kysymyksiä. Alapuolelta löydät vastauksia kysytyimpiin kysymyksiin. 

Voinko tilata useita eri kokoja?

Kauluspaitoja voidaan tilata useassa eri koossa. Usein kauluspaitoja tilataan koko henkilökunnalle ja tilauksessa on useita eri kokoja. Isoimmissa tilauksissa voimme myös lähettää mallikappaleita ja testikokoja. Pk-seudulla voit myös tulla tutustumaan kauluspaitoihin paikan päälle.

Miten löydän kauluspaita-mallin?

Verkkosivuiltamme löydät kauluspaitoja lyhyt- ja pitkähihaisena. Kauluspaitoja on myös muutamalla eri materiaalissa. Materiaalit ovat puuvilla ja polyesteri- ja sekoite kankaita. Puuvilla on yleisin vaatteiden valmistusmateriaali. Puuvilla on kevyttä ja hengittävää. Jos kauluspaitoja käytetään enemmän niin materiaaliksi on hyvä valita polyesteri. Polyesteri kestää enemmän kovaa kulutusta ja paljon pesemistä. Sekoitemateriaali tuo esiin molempien materiaalien vahvuudet ja tämä kannattaa valita jos haluat kestävän ja helppohoitoisen kauluspaidan.

Miten tiedän, että logo istuu hyvin kauluspaitaan?

Lähetämme sinulle digitaalisen vedoksen kauluspaidasta sinun painatuksellasi ennen kuin painatamme kaikki kauluspaidat. Tällä tavalla varmistamme, että kauluspaita on juuri sellainen, kuin haluat.

Miten kauluspaitojen tilaaminen yrityksen logolla tapahtuu?

Täytä tuotesivulla tai alapuolella oleva lomake niin olemme sinuun pian yhteydessä. Jos haluat suunnitteluapua tai haluat tehdä nopeasti tilauksen soita meille tai laita sähköpostia.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi