Juomapullot omalla painatuksella tai logolla

Juomapullo omalla logolla tai painatuksella on erinomainen liikelahja ja mainoslahja, sillä kukapa ei haluaisi tyylikästä juomapullo, jota voi kantaa mukana arjessa. Meiltä löydät erilaiset juomapullot urheiluu, toimistolle tai vaikka päiväretkelle. Kun juomapulloon painatetaan oma logo tai muu merkintä, niin brändi saa näkyvyyttä ja lahjan saaja muistaa yrityksen positiivisesti. 

Tutustu laajaan valikoimaamme

Valikoimastamme on saatavilla laadukkaita juomapulloja useissa eri materiaaleissa, kuten mm. muovisena, alumiinisena ja ruostumattomana teräksenä. Alumiiniset ja teräksiset juomapullot sopivat esimerkiksi tyylikkääksi juomapulloksi, jonka voi ottaa aina mukaan. Muoviset juomapullot sopivat hyvin urheiluun ja retkille. Tutustu valikoimaan alapuolelta!

Juomapullojen painatus logolla, kuvalla tai tekstillä

Juomapulloihin tehdään kaiverrus tai painatus riippuen juomapullo mallista. Esimerkiksi metallisiin, alumiinisiin ja teräsjuomapulloihin voidaan tehdä kaiverrus ja muovisiin juomapulloihin painatus. Tämä riippuu täysin, mikä sopii parhaiten juomapulloon. Tämä on kerrottu tuotesivulla. 

Juomapullojen painatus on tehokasta markkinointia

Juomapullojen painatus logolla, tekstillä tai kuvalla on myös tehokasta markkinointia. Ihmiset käyttävät paljon juomapulloja, sillä niitä tarvitaan aina. Tämä tarkoittaa, että kun juomapullossa on yrityksesi logo tai muu merkintä, niin myös yritys saa näkyvyyttä. 

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi