Kaulanauhat omalla painatuksella – Omalla logolla tai tekstillä

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman erilaisia kaulanauhoja, joihin voidaan tehdä painatus yrityksen logolla, tekstillä tai muulla mainoksella. Kaulanauhoihin voidaan painattaa toiveidenmukainen teksti tai logo. Kaulanauhoja käytetään yleisesti avainkaulanauhoina ja tapahtumissa jaettavina tuotteina.

Kaulanauhat painatuksella helpottavat tapahtumien järjestämistä

Kaulanauhoja käytetään todella paljon tapahtumissa, sillä ne helpottavat tapahtumien järjestämistä ja organisointia. Kaulanauhoilla tunnistetaan esimerkiksi erilaiset osallistumisluvat. Painatettuihin kaulanauhoihin voidaan kiinnittää mm:

  • VIP-kortti tai osallistumislupa
  • Yrityksen henkilökortti
  • Käyntikortti
  • Puhelinpussi

Kaulanauha omalla painatuksella on tyylikäs ja tukee yrityksen brändiä. Kaulanauha jää myös muistoksi tapahtumaan osallistuneille, jolloin hän muistaa tapahtuman ja yrityksen myös jälkikäteen. Tutustu alapuolelta kaulanauhoin ja pyydä tarjous!

Kaulanauhat painatuksella. logolla tai tekstillä

Kaulanoihin voidaan tehdä painatus usealla eri tekniikalla. Yleisempiä painatustekniikoita ovat silkkipainatus ja sublimaatiopainatus. Silkkipainatuksessa nauhaan painatetaan yksi väri kerrallaan ja sublimaatiopainauksessa voidaan painattaa useita värejä kerralla. 

Avainnauhat ja muut kiinnikkeet

Kaulanoihin voidaan myös kustomoida kiinnikettä, jolloin ne ovat yhteensopivia avaimien, messulipun tai vaikka henkilökortin kanssa.  Jos haluaisit tietynlaisen kiinnikkeen niin ota meihin yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä juuri sellainen avainnauha, joka palvelee tarpeitanne.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi