Nettikameran/webkameran suojat omalla logolla tai painatuksella

Nettikameran suojat ovat erittäin hyviä mainoslahjoja, sillä ne antavat turvaa ja lahjan vastaanottajalle tulee lahjan antajasta positiivinen ja turvallinen mielikuva. Nettikameran suojiin voidaan tehdä painatus yrityksen logolla, kuvalla tai tekstillä.  Webkameran suojat ovat myös edullisia ja hyödyllisiä. Kun lahjan vastaanottaja käyttää webkameran suojaa hän näkee jatkuvasti yrityksen logon, tekstin tai mainoksen. Silloin myös kun hän tarvitsee samalta toimialalta palveluita tai tuotteita, niin yritys on varmasti ensimmäisenä mielessä. Tutustu valikoimaan alapuolelta!

Voiko joku oikeasti kuvata minua nettikameran kautta?

Tietokoneiden turvallisuus on jatkuvasti uhattuna, sillä tietokonehakkerit kehittyvät jatkuvasti. Hakkerit etsivät jatkuvasti tietoturvaaukkoja, jonka kautta voi kalastella pääsyä tietokoneen hallintaan. Tätä kautta he pääsevät käsiksi esimerkiksi webkameran hallintaan. Webkameran suojalla tietokoneen käyttäjä on aina tuvassa ja se työ myös turvallisuuden tunnetta. 

Webkameran suoja on hyvä mainoslahja

Webkameran suoja on pieni, edullinen ja käytännöllinen. Suoja on myös helppo asentaa, sillä se liimataan kameraan ja asettuu jämäkästi. Webkameran suojia voi antaa mainoslahjana esimerkiksi:

  • Aiheeseen liittyvissä tapahtumissa ja messuilla.
  • Henkilökunnalle, asiakkaille tai sidosryhmille.
  • Antaa mukaan kivijalkakaupan tai verkkokauppa tilausten yhteydessä

Jos sinulle heräsi kysymyksiä tai haluaisit tietää lisää ota meihin yhteyttä. 

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi