Kudotut ja brodeeratut kangasmerkit omalla logolla

Kangasmerkit omalla logolla tai tekstillä ovat erittäin tehokas tapa mainostaa yritystä, urheiluseuraa tai yhdistystä. Kangasmerkit ovat myös edullisia ja ne sopivatkin erinomaisesti myös mainoslahjoiksi. Kudottuja tai brodeerattuja kangasmerkkejä voidaan käyttää esimerkiksi:

  • Työvaatteissa tai opiskelijahaalareissa
  • Pelivaatteissa ja paidoissa
  • Takeissa ja housuissa

Miksi tilata kangasmerkit omalla logolla?

Kangasmerkit viestivät yhteneväisyyttä ja tiimihenkeä. Kangasmerkkien avulla ihmiset myös tunnistavat seuran, yhdistyksen tai yrityksen työntekijät. Kangasmerkeillä brändi tulee näkyviin ja se saa näkyvyyttä. Alapuolelta voit tutustua erilaisiin kudottuihin ja brodeerattuihin kangasmerkkeihin. 

Brodeeratut Kangasmerkit logolla

Brodeerauksen avulla kangasmerkeistä tulee visuaalisesti hieman kolmiuloitteisempi verrattaessa kudottuihin kangasmerkkeihin. Brodeerauksessa käytetään kankaista alustaa ja logo tai muu merkintä brodeerataan merkkinä kangasalustalle.

Kudotut Kangasmerkit logolla

Yleisin kangasmerkkien valmistusmenetelmä on kutominen. Kutomisessa kaikki värialueet ovat siististi merkissä samalla tasolla. Kutominen on yleisesti ottaen hieman edullisempaa verrattuna brodeeraukseen.

Kangasmerkkien muodot

Kangasmerkistä voidaan tehdä lähes minkä muotoinen tahansa. Jos kangasmerkkiin halutaan reunapäärmäys, niin tämä asettaa pieniä rajoitteita. Kangasmerkin reunapäärmäys. on siistitty langalla viimeistelty reunus. Jos sinua mietityttää kangasmerkin muoto, niin ota meihin yhteyttä. Me autamme mielellämme.

Kangasmerkkien hinta

Kangasmerkkien hinta perustuu merkin valmistustapaan, merkin kokoon, värien määrään ja  tilattavaan määrään. Hintaan vaikuttavat merkin valmistustapa, kudottu tai brodeerattu. Suuremmat merkit maksavat hieman enemmän verrattaessa pienempiin. Värien määrällä on myös vaikutusta merkkien hintaan. Esimerkiksi kaksi väriä merkissä maksaa vähemmän verrattaessa kuuteen väriin.  Jos tilaat suuren määrän merkkejä esimerkiksi 300 saat ne edullisemmin, kun jos tilaisit 50 merkkiä.

Miten tilaaminen tapahtuu?

Pyydä kangasmerkeistä tarjous ja me vastaamme sinulle pian tarjouksen ja toimitusajan kanssa. Teemme seuraavaksi digitaalisen vedoksen kangasmerkeistä ja lähetämme sen sinulle. Kun olet tarkastellut vedosta ja hyväksynyt sen, me aloitamme kangasmerkkien painatuksen.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi