Housut omalla painatuksella tai logolla

Valikoimastamme löydät mm. työhousuja ja collegehousuja. Housuihin voidaan tehdä painatus omalla logolla, tekstillä tai logolla. Kun housuihin on tehty painatus niin vaatteen käyttäjät tunnistetaan osaksi yritystä tai yhteisöä ja samalla brändi saa näkyvyyttä. Kun painetut housut ovat tyylikkäät niin yritysten ja  yhteisöjen jäsenet käyttävät housuja myös vapaa-ajalla. 

Housut yrityksille

Asiakaspalvelu työssä yritysten työntekijöiden on tärkeää näyttää yhtenäiseltä ja tämän vuoksi yritykset tilaavatkin paljon housuja logolla tai muulla halutulla painatuksella. Yritysten työntekijät voivat käyttää yritysten yhteneväisiä vaatteita mm.

  • Myymälässä
  • Messuille ja tapahtumissa
  • Asiakastapaamisissa

Voit tutustua alapuolelta tuotteisiin ja pyytää lomakkeella tarjouksen. Jos sinulla herää kysymyksiä niin ota meihin yhteyttä, me neuvomme mielellämme.

Collegehousut painatuksella

Collegehousut ovat erittäin suosittuja seurojen, yhdistysten ja yritysten vaatteita. Ne ovat rentoja ja mukavat jalassa.  Tämän vuoksi niitä käytetäänkin mm. kotitoimistolla, salilla, lenkillä tai kotisohvalla. Tilaamalla collegehousut varmistat, että ne tulevat varmasti käyttöön. Valikoimastamme löydät collegehousut miehille, naisille ja lapsillekin.

Housujen tilaaminen

Yleensä tuotteita tilataan suuria määriä, sillä tilaukset tehdään yritysten henkilökunnalle tai yhdistysten ja joukkueiden jäsenille. Tällöin herää varmasti kysymyksiä ja olemme vastanneet niihin alapuolella.

Tilaaminen useina eri kokoina

Isommissa tilauksissa voimme lähettää koekappaleita, jolloin housujen kokoja voidaan testata. Voit myös tulla kokeilemaan housuja paikanpäälle. Vasta testaamisen jälkeen varmistetaan tilauksen koot.

Mihin logo, teksti tai kuva painatetaan?

Usein painatus tehdään housujen reiteen, mutta voit itse valita mihin painatus tehdään. Me neuvomme painatuksen suunnittelussa. Tärkeintä on, että painatus näkyy kokonaan housuissa.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi