Olemme toimineet mainos- ja liikelahjoja sekä mainostekstiilejä myyvänä yrityksenä vuodesta 2010 lähtien. Meille on kunnia asia palvella sinua luotettavasti, henkilökohtaisesti ja laadukkaasti.

Mitä me teemme?

Liiketoiminta

Belentia Oy toimii kahdella eri liiketoiminta-alueella: liike- ja mainoslahjat sekä mainostekstiilit.

Mainoslahjapörssi-sivustossa on laajoja tuotekokonaisuuksia liike- ja mainoslahjoja. Jopa yli 10 000 kpl tuotevalikoiman joukosta löytyy suosituista kynistä alkaen aina laadukkaisiin liike- ja mainoslahjoihin.

Tämän lisäksi meiltä löytyy myös erittäin kattava tekstiilipörssi, josta löydät tarpeillesi sopivia ratkaisuja. Lukuisten brändien, kuten esimerkiksi Helly Hansenin osalta laatu on taattua!

Osaaminen

Meillä on vankka kokemus liike- ja mainoslahjojen toimittajana sekä luotettavat yhteistyökumppanit. Yhteistyössä kumppaneidemme kanssa päätämme parhaimmista menetelmistä, joilla taataan paras mahdollinen painolaatu kaikenlaisille pinnoille.

Luotettavat yhteistyökumppanit takaavat myös toimivat logistiset ratkaisut, jotka ovat koko toimintamme kivijalka. Pystyttekin jo tarjouspyyntöä/tilausta luodessanne tarkastelemaan varastomme tuotemääriä reaaliaikaisesti.

Henkilökohtainen

Erinomaiset asiakassuhteet ovat toimintamme perusta, asiakas onkin meille aina tärkein linkki. Pyrimmekin olemaan juuri tässä tinkimättömiä ja aina luottamuksen arvoisia. Tämän takia tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa, asiantuntevaa ja laadukasta palvelua.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, joten asiakaspalaute on meille ensisijaisen tärkeää, jotta pääsemme yhdessä kohti tulevaisuuden tavoitteita. Kysykää rohkeasti ja esittäkää omia toivomuksia. Pohditaan asioita yhdessä ja löydetään paras mahdollinen ratkaisu käyttöönne!

Belentia liikelahjatalo

Olemme valtakunnallisesti toimiva liike- ja mainoslahjoja markkinoiva ja myyvä yritys. Yrityksemme on toiminut vuodesta 1984 alkaen.

Tervetuloa tutustumaan ja tekemään parhaita ja ikimuistoisia ostoksia sivuillemme, nyt myös tarjoamme laajan tuoteperheen erilaisia suojavarusteita virusepidemian COVID-19 aikana.

Meiltä saat

  • Henkilökohtaisen palvelun
  • Digitaalisen oikovedoksen
  • Laatutuotteet
  • Nopean toimituksen
  • Hintatakuun